Zafferana Etnea 


Zafferana Etnea is een redelijk grote plaats met ongeveer 8000 inwoners. Zoals de naam al zegt ligt het niet ver van de Etna. Een deel van de gemeente Zafferana Etnea, ligt zelf in het natuurpark Etna. Zafferana ligt dus tussen de Etna en de Ionische zee. Een ideale vakantiebestemming die het beste heeft te bieden van beide werelden, rust en natuur samen met het strand en de gezellige drukte.

Reizen naar Zafferana Etnea

Zafferana Etnea is erg goed te bereiken. Het vliegveld Catania ligt op slechts 40 minuten rijden. Uiteraard kunt u ook vliegen op Palermo of Comiso. Zowel Ryanair als Tranavia hebben diverse vluchten die rechtstreeks naar deze luchthavens gaan. 

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met de auto af te reizen naar Sicilie. Een behoorlijk stuk, maar u krijg wel enorm veel van Italië te zien.  Een tip! Ga vanaf Livorno met de boot naar Sicilie en rijdt dan weer terug. Een prachtige reis!

Vakantiehuizen Zafferana Etnea

De vakantiehuizen in de buurt van Zafferana Etnea, zijn net als bij alle andere plaatsen van hoge kwaliteit. In deze regio van Sicilie hebben we vooral vrijstaande villa's met zwembad. Er wordt hard aangewerkt om ook een aantal kwalitatief hoogwaardige agriturismi toe te voegen.

Beste vakantieperiode?

Eigenlijk kunt u vrijwel het gehele jaar op vakantie naar Sicilie. Ook naar Zafferana Etnea. Maar wil je zeker zijn dan je wat beter en warmer weer hebt, dan adviseren wij vanaf half maart tot eind oktober.


Wil je meer weten over Zafferana Etnea of over de vakantiehuizen op dit deel van Sicilie? Neem dan even contact met ons op.


3 woningen gevonden

V.a. € 2.380,00 p.w.
Huiscode SIV0730
Sicilie - Zafferana Etnea
4 Slaapk.
3 Badk.
6 Pers.
V.a. € 5.250,00 p.w.
Huiscode SIV1080
Sicilie - Zafferana Etnea
4 Slaapk.
5 Badk.
8 Pers.
V.a. € 6.300,00 p.w.
Huiscode SIV1080B
Sicilie - Zafferana Etnea
5 Slaapk.
6 Badk.
10 Pers.